Diensten

De diensten die wij aanbieden

Websites op maat

Wij van Webscoped realiseren uw website op maat, van gepast design met hulp tot eindproduct. In combinatie met een CMS zorgen wij dat alles gemakkelijk en aanpasbaar blijft. Makkelijk voor u, Makkelijk voor ons. Kleine aanpassingen zult u ons niet voor nodig hebben, bijvoorbeeld voor het aanpassen van teksten, foto’s of menu, het toevoegen van dingen in de website is ook zeker geen probleem. Bijna alles is aanpasbaar en toevoegbaar binnen het CMS dat wij gebruiken.

Webshops op maat

Wij van Webscoped realiseren uw webshop op maat, van een koppeling met bijvoorbeeld een boekhoudprogramma tot een geautomatiseerd bestel of betaalsysteem. Er zijn vele mogelijkheden qua programma’s waar u graag een koppeling mee wilt hebben in het systeem, wij gaan graag elke uitdaging aan. Zo zorgen wij er voor dat uw webshop geoptimaliseerd wordt en uw bedrijf groeit.

Zoekmachine optimalisatie

Wij streven naar een hoge vindbaarheid van uw nieuwe website of webshop, zo zal uw website of webshop dus hoger in Google komen te staan. En heeft u een hoge kans dat het bezoekersaantal zal stijgen. Zoekmachine optimalisatie is wellicht één van de belangrijkste onderdelen binnen een bedrijf. Daarom streven wij naar een hoge vindbaarheid van uw nieuwe website of webshop, zo zult u dus hoger in Google komen te staan. Zoekmachine optimalisatie is een impactvolle en waardevolle marketingtechniek waardoor uw website of webshop beter vindbaar is voor de mensen die zoeken naar wat u ze te bieden hebt.

Webapplicaties op maat

Wij van Webscoped realiseren niet alleen websites en webshops, ook realiseren wij webapplicaties. Een webapplicatie is eigenlijk een online systeem, dit systeem kan er voor zorgen dat uw werkwijze net even wat gemakkelijker wordt. Te denken aan een inmeetsysteem of een herkansingssysteem, net wat de klant wil. Wij kunnen u erg goed helpen met uitdenken en uitwerken van de applicatie. Een webapplicatie is tegenwoordig erg gewenst, dit omdat je het mooi met een website kunt koppelen indien nodig. Zo kunnen er bijvoorbeeld simpel statistieken getoond worden op de voorkant van de website, en zo is er nog veel meer mogelijk. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van het maken van een webapplicatie.

Grafische hulp

Niet zo goed in het vinden van de correcte foto's voor de website of webshop? Geen probleem, wij kunnen u hier goed mee helpen! Na een opleiding met grafisch design weten wij wat belangrijk is in een website of webshop. Wij geven u tips of wij zorgen zelf voor goede foto’s of designs. Zo krijgt uw website of webshop een stralend uiterlijk, en zullen de bezoekers verrast worden wanneer zij uw website bekijken.

Design

Wij zorgen voor een professioneel design van de website of webshop voordat wij beginnen met realiseren. Zo zal het altijd naar wens en natuurlijk volledig op maat zijn. Uiteraard zullen wij ons best doen om u hierin te sturen of te helpen. Ook al heeft u wellicht geen inspiratie voor hoe u de website wilt hebben, maar wel een idee wat voor kleuren u handig vind voor de website. Dan kunnen wij u daar heel goed mee helpen, hierin hebben wij de ervaring, kennis en de inspiratie om een mooie website te maken wat perfect bij uzelf of uw bedrijf past. Wij zijn opgeleid op grafisch gebied om zo een goede keuze te maken wat goed is voor de gebruikerservaring of wat past binnen het bedrijf, hier spelen wij goed op in.

Snelheid

Tegenwoordig is een snelle website of webshop belangrijk, alles moet sneller en gemakkelijker en hier passen wij ons op aan. Wij streven er dan ook naar om een paginasnelheid te behalen van minder dan een halve seconde. Dit is ook goed haalbaar, wij kijken per website waar wij de snelheid op kunnen verbeteren en doen daar ook ons best op om de website sneller en beter te maken voor de gebruikerservaring. Een goede gebruikerservaring is belangrijk om de klant terug te laten komen op uw website of webshop. Dit wordt mogelijk gemaakt door vooral de snelheid en het gemak van de website.

Hosting

Project klaar? En nu? Uw website of webshop is helemaal af, goedgekeurd en klaar om online te zetten. Wat nu? Nu gaan we de website of webshop op één van onze snelle veilige servers plaatsen. De hosting wordt helemaal voor u geregeld en daarom heeft u daar geen omkijken naar. Zo houden wij het simpel voor u en voor ons, voor ons hoeft het niet zo ingewikkeld en zo hoeft het ook niet te zijn. Hoe wij een project live zetten? Of een project een update hebben gegeven? Dit doen wij met één klik op de knop, de website, webshop of webapplicatie zal maximaal 1 minuut offline zijn. Dit met dank aan de hedendaagse beschikbare technieken waar we gebruik van maken.

Alles in 1 oplossing

Een alles in één oplossing voor het optimaliseren van uw bedrijf. Te denken aan het vernieuwen aan uw website of webshop. Of het maken van een webapplicatie waardoor uw werksnelheid wordt verbeterd. Één van de dingen waar wij goed in zijn is het maken van een alles in één oplossing voor uw bedrijf, zo bieden wij vele opties aan. Te denken aan SEO, SEA, grafische hulp, en nog meer, alles om het zo simpel mogelijk te houden voor u. Webscoped zet zich in om uw bedrijf te optimaliseren en te laten groeien.

Veiligheid

Veiligheid is tegenwoordig een belangrijk punt, persoonsgegevens moeten veilig bewaard worden en moeten afgesloten worden voor andere mensen. Dit is iets waar wij goed op inspelen. Voor bijvoorbeeld een webshop worden gegevens bewaard/opgeslagen die gebruikt worden voor het inloggen op de website, of om opnieuw een bestelling te plaatsen. Deze gegevens worden veilig opgeslagen in en van onze goed beveiligde servers, bij deze gegevens kan niemand naast onszelf. De opgeslagen gegevens staan op een aparte losse server waar niemand naast onszelf en de klant toegang tot heeft. De veilige website verzorgen wij onder andere door middel van hedendaagse technieken om websites, webshops of webapplicaties te bouwen.

Klaar voor een volgende stap?

Neem contact op

En ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen optimaliseren.

©2023 Webscoped - Alle rechten voorbehouden