Het CMS

Een slim, snel en sterk CMS

Aanpassingen

Aanpassingen binnen uw website of webshop is zeer gemakkelijk. Van ons krijgt u een beheer gedeelte voor de website of webshop, hiermee kunt u content op uw website of webshop aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van plaatjes, teksten of het menu. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden in ons beheer gedeelte. Binnen het platform kunnen we de structuur op elk gewenst moment aanpassen. Bijvoorbeeld voor een producten module. Daardoor heeft u alle gegevens inzichtelijk en aanpasbaar.

Pagina's en data aanpassingen

Authenticatie

Door middel van authenticatie kunnen wij mensen laten inloggen via bijvoorbeeld hun Google of Microsoft account. Door de authenticatie kan de gebruiker gelijk gekoppeld worden aan de juiste groep. Ook verzorgd dit gedeelte de registratie van nieuwe gebruikers. Dit kunnen wij creëren met een CMS er achter, hierin ontwikkelen wij alles wat de klant nodig heeft om zijn bedrijf te optimaliseren.

Authenticatie zo veilig en simpel gemaakt.

Rollen

Rollen zorgen er voor dat er bepaalde rechten zijn voor klanten. Bijvoorbeeld het zien van eigen facturen of producten met een actieve status. Met andere woorden zorgt dit voor data scheiding van wat een gebruiker of klant kan zien. Ook kunnen we hierbij aangeven wat een klant mag aanmaken/updaten. Bijvoorbeeld meerdere adressen onder zijn account, deze kan de klant vervolgens in het besteld proces kiezen. Zo zorgen wij er voor dat het zeer overzichtelijk en gemakkelijk is, maar ook dat u een gemakkelijk inzicht heeft.

Rollen in het cms, zo kies je er voor wie waar toegang tot heeft.

Versiebeheer

Mocht er een fout gemaakt worden waardoor een veld leeg word gemaakt, heeft het CMS een oplossing. Elke aanpassing wordt namelijk bijgehouden. Dit kunt u gemakkelijk inzien en indien nodig terug zetten. Zo zullen alle bestanden beschikbaar zijn waardoor er een versie terug kan worden gedraaid. Als er bijvoorbeeld een grote fout wordt gemaakt en de website stopt er mee, is het gemakkelijk terug te draaien.

Versiebeheer, zo staan alle bestanden altijd veilig.

CMS

Voor ons CMS hebben wij gekozen voor Directus, dit is een platform dat het mogelijk maakt om applicaties goed maar ook snel te ontwikkelen. Directus is al 6 jaar op de markt en wordt door meerdere mensen onderhouden op Github. Sinds de laatste versie is Directus overgegaan van PHP naar Javascript/NodeJS, een van de talen die wij uitstekend beheersen! Met die kennis kunnen wij uw project realiseren en in de toekomst onderhouden. De voornamelijkste reden waarom wij voor dit CMS hebben gekozen is; het blijft altijd up to date. Voordat wij een nieuwe versie op uw website zullen zetten zullen wij eerst doorgrondig testen of de nieuwe versie goed is. Zo voorkomen wij problemen en en mislopende projecten.Ook is het erg veilig, omdat dit systeem constant up-to-date is blijft het mee met de hedendaagse veiligheid.

Als cms hebben wij een open-source project gekozen. Waarom? Lees verder.

Dataflow

Dataflows zorgen er voor dat we gegevens voor uw website of webshop kunnen automatiseren. Denk hierbij aan het aanvullen van KVK gegevens of een koppeling met een boekhoudpakket. Ook zorgt dit er voor dat wij veld validatie kunnen inbouwen, hiermee kunnen wij bijvoorbeeld kijken of een gebruiker een bestaand adres heeft ingevoerd.

Koppelingen of aanvullingen, om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Klaar voor een volgende stap?

Neem contact op

En ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen optimaliseren.

©2023 Webscoped - Alle rechten voorbehouden